سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حسادت دوست، ناشی از نادرستی دوستی است . [امام علی علیه السلام]

استاد اقتصاد دانشگاه تهران با تبیین مرزبندى نقد و تخریب، طرح ایراد و اشکال توسط دلسوزان نظام را هدیه به مسئولان دانست و گفت: نفى مطلق خدمات دولت و نادیده انگاشتن آنها کار مغرضان و معاندان است. محمد خوش چهره در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: دولت نهم که در میدان عمل متحمل فشارهاى سنگین اجرایى مملکتى و فرامملکتى است نیاز به حمایت دارد. این استاد دانشگاه با اشاره به این که دولت نهم با شعارها و اهداف ارزشى، انقلابى و آرمانى به میدان آمده است، مطالبات از این دولت را سنگین خواند و اظهار داشت: دولت نهم امکان اشتباه ندارد لذا باید از تمامى ظرفیت عقلایى و علمى کارشناسان و دلسوزان مصلح نظام بهره بگیرد.



 
ظ†ظˆظٹط³ظ†ط¯ظ‡: رهروان شهدا |  یکشنبه 87 شهریور 10  ساعت 10:6 عصر 

روزنامه اعتماد در ویژه نامه روز پنج شنبه خود با انتشار مقاله ای به قلم کیوان مهرگان عضو شاخه جوانان مشارکت ضمن اشاره به محبوبیت روزافزون دکتراحمدی نژاد اعلام کرد:افزایش تصاعدی محبوبیت جهانی احمدی نژاد در داخل ایران هم تکرار می شود.

به نقل از ایرنا ، این عضو شاخه جوانان مشارکت در ادامه افزود:"احمدی نژادیسم" نه تنها از نظر محبوبیت چیزی از لیبرالیسم و سوسیالیسم کم ندارد بلکه شانه به شانه آنها در حال پیشروی است.


کیوان مهرگان تاکید کرد: محمود احمدی نژاد همان طور که رسانه های دولتی نشان می دهند از محبوبیت زیادی در جهان اسلام از ترکیه تا لیبی برخوردار است.حتی فراتر از این شهروندان کمونیست ونزوئلا، نیکاراگوئه و آرژانتین هم اندیشه های محمود احمدی نژاد را ستایش می کنند و با ارسال نامه از وی برای مدیریت کشورشان رهنمود می خواهند.


وی افزود:در این سه سال با وجود قطعی گاز در زمستان و خاموشی گسترده در تابستان، با وجود افزایش محیرالعقول تورم، قیمت مسکن و لبنیات نه تنها رییس جمهور با کاهش محبوبیت رو به رو نشده که این محبوبیت همچنان در حال تزاید است. کدام رییس دولت چنین اقبالی داشته است.


این عضو شاخه جوانان مشارکت در انتها افزود:احمدی نژادیسم در حال تکثیر شدن است. وقتی کابینه 70 میلیونی تشکیل شد یا وقتی برخی او را بیم می دادند که حرف او حرف ملت ایران نیست، داد سخن داد که هر ایرانی یک احمدی نژاد است.


مرتضی الویری اعلام کرد:پرکارى از نقاط قوت دولت نهم است. بدون تردید دولت نهم و خصوصاً شخص رئیس جمهور یکى از پرکارترین مدیران جمهورى اسلامى از ابتداى انقلاب تاکنون بوده است.  


به گزارش بصیرت به نقل از ایرنا،مرتضی الویری با انتشار یادداشتی در وبلاگ شخصی خود ضمن اعلام این مطلب و با مقایسه تلاشهای دکتر احمدی نژاد با فعالیت های رییس جمهور شهید محمدعلی رجایی افزود:"من گاهى تلاش و پرکارى آقاى احمدى‌نژاد را با اولین روزهاى پس از انقلاب مقایسه مى‌کنم که اغلب مدیران به دلیل شرایط خاص آن دوران، کار خود را در 24 ساعته تعریف کرده بودند. یادم نمى رود که شهید رجائى در بسیارى از شب‌ها ترجیح میداد در پشت میز و دفتر خود بخوابد و راه نخست وزیرى تا پشت بهارستان (منزل) را طى نکند. گزارش‌هائى که دوستان از سفرهاى استانى آقاى رئیس جمهور و همراهان وى نقل مى کنند همگى دلالت بر پرکارى و تلاش آنان دارد."


شهردار اسبق تهران در ادامه تاکید کرد:" چهره دولت نهم را مى‌توان پرکار، تابوشکن و مدافع نیروهاى خودى ترسیم کرد. تابو شکنى از دیگر موارد قوت این دولت است. به نظر مى‌رسد دولت نهم و شخص رئیس جمهور، اگر به مساله‌اى باور و اعتقاد پیدا کنند، ولو اینکه با سلیقه بسیارى مطابقت نداشته باشد، در انجام آن تردید نمى‌کنند. نمونه بارز این مطلب مذاکره و حتى رابطه با آمریکاست. فراموش نمى‌کنیم که وقتى عطاء اله مهاجرانى در سال 1370 مقاله "مذاکره تقسیم" را در روزنامه اطلاعات نوشت چه بلوایى به پا شد. ولى امروز پیگیرى و جدیت دولت عملاً مخالفین مذاکره و یا رابطه با آمریکا را کاملاً به انفعال کشیده است. "


مرتض الویری افزود:"دفاع از خودیها را نیز یکى از مواردى مى توان عنوان کرد که دولت نهم و رئیس جمهور اجازه تعرض به یارانش را نمى دهد و در شرایط مختلف، حتى در مواقعى که دفاع از معاونین و وزرا بار منفى براى رئیس جمهور دارد از آنها دفاع مى‌کند. مصداق مشخص این مطلب را مى‌توان این روزها در مورد وزیر کشور و رئیس میراث فرهنگى و جهانگردى مشاهده کرد. این در حالى است که گذشتگان، حتى در مورد همکارانى که بر آنها جفا شده بود آنطور که باید و شاید مایه نگذاشتند." 

 



 
ظ†ظˆظٹط³ظ†ط¯ظ‡: رهروان شهدا |  یکشنبه 87 شهریور 10  ساعت 10:2 عصر 
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تاکید کرد: این‌که گفته می‌شود ما نمی‌توانیم با آمریکا مقابله کنیم حرف بی‌ربطی است. اسراییل یعنی آمریکا؛ و دیدیم که اسراییل با آن فرهنگ و معیارها از فلسطین شکست خورد.

سردار مصطفی محمدنجار که روز شنبه در اجلاس روحانیون سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سخن می گفت، تصریح کرد: ما امروز شاهد عدالت‌خواهی و اسلام‌خواهی در جهان هستیم و شاهدیم که جبهه‌ دشمن در حال شکست خوردن است و این مساله به شدت آن‌ها را نگران کرده است.

وی ادامه داد: حتی متفکران غربی معتقدند که قدرت غرب رو به افول است و اسلام گسترش یافته است و لذا آن‌ها از قدرت ما هراس دارند.

وزیر دفاع اظهار داشت: وزارت دفاع به عنوان نهاد پشتیبانی تامین و تجهیز کننده امنیت کشور، ابزار مقتدری برای مرعوب کردن دشمنان است.

وی افزود: وزارت دفاع جمهوری اسلامی نهاد مقدسی است که جوشیده از متن انقلاب است.

محمد نجار خاطرنشان کرد: وزارت دفاع عصاره‌ای است که ساختار اصلی آن را "باتجربگی و خبرگی صنعتگران حسینی و عاشورایی و همچنین دانشگاه‌ها و مراکز علمی و اندیشمندان صحنه‌ علم و پژوهش"، تشکیل می دهد.

وی گفت: ملات اصلی و اتصال این ساختار،‌ارزش‌ها و اعتقادات است، ‌دفاع مقدس هم زاییده فرهنگ عاشورا و تداوم راه امام حسین(ع) بود، بنابراین بخش فرهنگ و اعتقادات در این زمینه بسیار مهم است.

محمدنجار با اشاره به نقش فرهنگ تصریح کرد: مهندسی فرهنگی نقش اساسی دارد. آن‌چه می‌تواند خطرآفرین باشد ضعف فرهنگی و افول ارزش‌ها و اعتقادات است. چنانچه می‌بینیم که ضربه‌ای که حزب‌الله لبنان به اسراییل زد براساس همین ارزش‌ها بوده است.

وزیر دفاع ، فرهنگ را تجلی جهان‌بینی توصیف کرد و گفت: ‌جهان‌بینی یعنی ارزش‌ها و اعتقادات و این اعتقادات است که باور ایجاد می‌کند و در نهایت نیز می‌تواند انسان را به پیش ببرد و دشمن را به عقب براند. عامل اصلی در انتقال فرهنگ‌ها مبتنی بر ارزش‌های ماست.

محمد نجار، بروکراسی مفرط ، دنیاداری و ریا به جای فرهنگ ایثار، اشاعه فرهنگ فحشا و تاثیرگذاری از طریق تهاجم فرهنگی را از جمله فرهنگ‌ها و اقدامات دشمن عنوان کرد و افزود: رجعت به گذشته و فرهنگ طاغوت، عافیت‌طلبی و دنیاطلبی نشانه‌های ضعف فرهنگی است که دشمن نیز بر روی این مسائل کار می‌کند.

وی تصریح کرد: امروز در جهان ، شاهد تقابل بین معنویت و نفسانیت هستیم. نماد معنویت ، انقلاب اسلامی و نماد نفسانیت ، استکبار جهانی آمریکا و همراهان آنها است.

محمد نجار خاطرنشان کرد:‌ جمهوری اسلامی در سی سال گذشته با نفی طاغوت، ایمان به خدا، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به پیش رفته است.

وزیر دفاع با بیان اینکه "اقتدار علمی ، اقتدار نظامی، اقتدار اقتصادی و سیاسی می‌آورد"، تصریح کرد: توانایی در سایه‌ دانایی است و علم است که قدرت ایجاد می‌کند.

محمد نجار در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌یی در کشور، گفت: دشمنان می‌دانند که ما نمی‌خواهیم بمب اتم بسازیم. اصلا بمب اتم قدرت‌آور نیست مگر نه شوروی با وجود بمب اتمی از هم نمی‌پاشید. آن‌ها این مساله را متوجه شده‌اند، ولی از پیشرفت علمی ما نگران هستند و می‌خواهند جلوی آن را بگیرند.

وی به پرتاب اخیر ماهواره‌بر در کشور اشاره کرد و درباره تحلیل‌های دشمنان یادآور شد: آن‌ها ابتدا درباره‌ پرتاب ماهواره‌بر آن را تهدید جهانی دانستند بعد خود آن‌ها گفتند که اصلا این مساله دروغ است. این هراس آن‌ها را دچار تناقص کرده است.

محمد نجار با بیان اینکه " دشمنان از پیشرفت ایران به خصوص در بعد هسته‌یی، علمی و فضایی نگران هستند" گفت: امروز تکنولوژی فضایی حرف اول را در دنیا می‌زند و آن‌ها هم این مساله را می‌دانند چراکه دشمن ما در این مسائل سهم قوی دارد و همین آن‌ها را مرعوب کرده است.

وزیر دفاع تاکید کرد:‌ امروز ما قدرتی هستیم که در سطح جهان چالش برانگیز است لذا آن‌ها هراس دارند و می‌خواهند جلوی ما را بگیرند.



 
ظ†ظˆظٹط³ظ†ط¯ظ‡: رهروان شهدا |  یکشنبه 87 شهریور 10  ساعت 10:0 عصر 
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران

سردرگمی کارگزاران در جایگزین خاتمی

کارگزاران درخصوص جایگزین خاتمی دچار سردرگمی شده است .شکست رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری که تمام سرمایه کارگزاران به حساب می آمد و نداشتن گزینه مناسب برای جایگزینی خاتمی، آنها را دچار سردرگمی کرده است

پس از آنکه روز گذشته محمد خاتمی تلویحاً از عدم کاندیداتوری خود در انتخابات سال آینده خبر داد، روزنامه کارگزاران ارگان رسمی حزب کارگزاران سازندگی تیتر "جز خاتمی هیچ کس" را برای صفحه اول امروز خود انتخاب کرد تا پس از اطمینان از عدم حضور خاتمی، روابط خدشه دار شده در اثر مصاحبه چندی پیش حسین مرعشی با روزنامه اعتماد را ترمیم کند.

 

همچنین محمد عطریانفر نیز در سرمقاله امروز این روزنامه، حضور خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری دهم را مأموریتی تاریخی برای وی خواند. این در حالی بود که هفته نامه متعلق به وی این هفته با پرونده ویژه "خاتمی بیاید یا نیاید؟" نتیجه گرفته بود خاتمی نباید برای انتخابات آینده کاندیدا شود و حسن روحانی برای کاندیداتوری از سوی اصلاح طلبان مناسب ترین است.

 

گفته می شود دیدار اخیر برخی اعضاء حزب کارگزاران و ضیافت شامی که با حضور هاشمی برگزار شده است هم با هدف اعلام توصیه به وی برای خودداری از کاندیداتوری بوده است.

 

در این زمینه یک عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران معتقد است تحلیل حزب کارگزاران این است که خاتمی به سرنوشتی دچار می شود که رقیب احمدی نژاد در انتخابات نهم دچار شد و به همین دلیل مایل به کاندیداتوری وی در انتخابات نیستند و از سوی دیگر دچار نوعی سردرگمی برای انتخابات گزینه جایگزین وی می باشند.

 

مجتبی شاکری در گفتگو با رجانیوز، در تحلیل عبور کارگزاران از خاتمی تصریح کرد: کارگزاران خاتمی را گزینه مناسبی برای قد علم کردن در برابر کاندیدای اصولگرا نمی داند چراکه اگر جریان دوم خرداد اعتباری داشت، کاندیدای ویژه اش در انتخابات ریاست جمهوری دور نهم رأی می آورد.

 

وی با بیان اینکه به خاطر شکست های پی در پی اصلاح طلبان در انتخابات مختلف، نزدیکان خاتمی هم بر این باورند که وی توانایی جلب اعتماد مردم را ندارد.

 

شاکری افزود: با اینکه در انتخابات ریاست جمهوری دولت در اختیار اصلاح طلبان بود، کاندیدای آنها نتوانست کمترین آرا را جذب کند.

 

وی با اشاره به سردرگمی کارگزاران در خصوص انتخاب کاندیدا افزود: شکست رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری که تمام سرمایه کارگزاران به حساب می آمد و نداشتن گزینه مناسب برای جایگزینی خاتمی، آنها را دچار سردرگمی کرده است.

 

به گفته عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران اعتماد سوزی دوم خردادی ها در زمان حاکمیتشان دلیل اصلی از دست دادن مقبولیت مردمی آنهاست.

 

وی با بیان اینکه اختلافات دوم خردادی ها بسیار عمیق تر از آن چیزی است که در ظاهر نشان می دهند، یادآور شد: فارغ از اختلاف سلیقه های سیاسی بین مدعیان اصلاحات، شکاف بسیار عمیق ایدئولوژیک وجود دارد که هر از چند گاهی ظهور و بروز پیدا می کند.

 

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: شکست خاتمی در انتخابات موجب می شود چهر ه ای که حضورش منجر به دلگرمی طرفداران اصلاحات می شد، از بین برود.

 

شاکری در ادامه به دلایل رویگردانی مردم از اصلاح طلبان اشاره کرد و گفت: بازخوانی اختلافات ظاهری دوم خردادی ها کافی است تا همین مقدار اندک وجهه ای هم که در میان مردم دارند، از بین برود.

 

وی با بیان اینکه بر خلاف اصلاح طلبان، دولت و مجلس اصولگرا حرف برای گفتن دارند، ادامه داد: شعارهایی مانند عدالتخواهی، کم کردن فاصله طبقاتی و توزیع مناسب ثروت موجب شده تا اصولگرایان مورد اعتماد مردم قرار بگیرند.

 

وی با تأکید بر اینکه دوم خردادی ها ایده ای برای مطرح کردن ندارند، تصریح کرد: لیبرال دموکراسی اگر قادر به انجام کاری بود، لااقل خود امریکا را از مشکلاتی که گریبانگیرش شده است، نجات می داد.

 

به گفته شاکری، کارگزاران در حالی می خواهد با اندیشه لیبرال دموکراسی جامعه را مدیریت کند که تفکر دینی جوهره وجودی مردم آن جامعه را شکل داده و قانون اساسی اش بر پایه شرع بنا شده است.

 

وی در ادامه افزود: کارگزاران با این گفتمان، توانایی ارتباط برقرار کردن با مردم را ندارد چه رسد به اینکه کاندیدایی را معرفی کرده و انتظار این را داشته باشد که به او رأی دهند.

 

شاکری با بیان اینکه "کارگزاران اگر از این زاویه به نگاه خود به مردم، انقلاب و رهبری ادامه دهد، بدون تردید از بن بستی که در آن قرار گرفته نمی تواند خارج شود"، خاطر نشان کرد: این حزب باید تابلوهای جدیدی را رو کند چون تابلوهای موجود توانایی جلب موفقیت را برای آنها ندارد.

 

وی در پایان تأکید کرد: تنها راه برون رفت کارگزاران این است که دست از تفکر خود برداشته و از منظر دین و آرمان های امام با مردم سخن بگویند

 

منبع:پایگاه استقامت



 
ظ†ظˆظٹط³ظ†ط¯ظ‡: رهروان شهدا |  چهارشنبه 87 مرداد 2  ساعت 11:41 عصر 

 دبیرکل حزب مردم سالاری:

 

 حضور همزمان کروبی و خاتمی در انتخابات شکست اصلاح طلبان را رقم می زند  

                                        

دبیرکل حزب مردم سالاری گفت: حضور همزمان «مهدی کروبی»  و «سیدمحمد خاتمی» در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، شکست اصلاحطلبان در این انتخابات را رقم می زند. 
«مصطفی کواکبیان» روز شنبه در گفتوگو با ایرنا با بیان این که حضور همزمان خاتمی و کروبی در انتخابات غیرمحتمل است، تصریح کرد: اصلاحطلبان چارهای جز اجماع در انتخابات آتی ندارند.
وی تصریح کرد: منظور از اجماع تنها رسیدن به نامزد واحد نیست بلکه اصلاحطلبان باید بر سر مسئله انتخاب کابینه و نحوه تعامل با دیگر قوا و همچنین اصل حضور در انتخابات با هم به تعامل برسند.
دبیرکل حزب مردمسالاری، اضافه کرد:  حضور چند نامزد اصلاحطلب در انتخابات به طور یقین به ضرر جریان اصلاحات خواهد بود و در این صورت پیروزی آنها در انتخابات آتی دشوار خواهد بود.
کواکبیان با بیان این که مردم از جبهه اصلاحات انتظار ندارند که با چند نامزد در انتخابات حضور یابند، افزود: اگر جریان اصلاحات به اجماع نرسند، درآن صورت



 
ظ†ظˆظٹط³ظ†ط¯ظ‡: رهروان شهدا |  دوشنبه 87 تیر 31  ساعت 3:16 عصر 
<      1   2   3   4   5   >>   >