سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش دو گونه است [ در طبیعت [سرشته و [ به گوش [شنیده و تا سرشته نباشد، شنیده سود ندهد . [امام علی علیه السلام]
اول، ما اسلامى مى‏شویم؛ وقتى اسلامى شدیم، «کونوا دعاة النّاس بغیر السنتکم»؛آن وقت عملِ ما مردم را مسلمان واقعى خواهد کرد و کشور، اسلامى خواهد شد؛ هم احکام و مقررات اسلامى است، هم اجرا اسلامى است، هم دولتمردان اسلامى‏اند، هم مردم به تبع حال و به تبع دولتمردان از لحاظ اخلاقى اسلامى خواهند شد

 

                              حماسه سوم تیر به عنوان نقطه‌ی عطفی در تاریخ تحولات انقلاب اسلامی ایران و در حقیقت بازگشت   به اصول و ارزشهای بنیادین انقلاب و رویکردها، شعارها و نگرش‌های اصیل امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است، که با حماسه آفرینی مردم متعهد و ولایت مدار ایران اسلامی به حقیقت پیوست.
        آنچه مشخص است دکتر احمدی نژاد با شعارراهبردی (دولت اسلامی)در حماسه مردمی سوم تیر به پیروزی رسید و در واقع طرح شعار «دولت اسلامی» در کنار وجود عناوین و مفاهیم گوناگون موجود لبیک به ندای رهبری وحرکت در راستای تحقق منویات معظم له بود که ایشان از چند سال قبل مسئله دولت اسلامی را به عنوان مرحله سوم فرآیند تحقق اهداف اسلامی ملت ایران عنوان نموده بودند. ایشان مرحله اول را ایجاد انقلاب اسلامی که یک تحول بنیادین بر اساس یک سلسله ارزشها است مطرح نموده و مرحله دوم را تاسیس نظام اسلامی به معنای اینکه هندسه عمومی جامعه، اسلامی بشود دانستند که در این مرحله منشور اصلی جمهوری اسلامی همان قانون اساسی مترقی و جامع و در واقع معیار ، ضابطه و مرکز سلسله اعصاب نظام و نماد و میثاق امت و انقلاب و ستون فقرات نظام است .
   رهبر فرزانه انقلاب قدم بعدی را ایجاد دولت اسلامی عنوان نموده و فرمودند : «قدم بعدی که از اینها دشوارتر است ایجاد دولت اسلامی . دولت نه به معنای هیات وزیران بلکه به معنای مجموعه کارگزاران حکومت یعنی من و شما این مرحله مشکل تر از مراحل قبلی است تشکیل دولت اسلامی به منعنای حقیقی تشکیل منش و روش دولت مردان به گونه اسلامی است.)
             ایشان در اینباره و درتوضیح،و تبیین مرحله دولت اسلامی دردیدارهیات دولت درسال84فرمودند:
                 - انقلاب اسلامی:
           یک نکته در باب دولت اسلامى عرض کنیم. یکى از شعارهاى خوبى که آقاى رئیس‏جمهور، همدر دوره‏ى انتخابات، هم بعد از آن تکرار کردند، مسأله‏ى دولت اسلامى است.. باید قدرى بیشتر این مفهوم را بشکافیم. نظاماسلامى پس از انقلاب اسلامى تشکیل شد. شورش انقلابى و نهضت انقلابى مى‏توانست انجامبگیرد، اما نظام غیراسلامى تشکیل شود. خیلى جاها این‏طور شده؛. این‏جا هم همین کارها داشت     مى‏شد. درهمان روز 21 بهمن و 22 بهمن و 23 بهمن از این کارها داشت مى‏شد. بنده از نزدیک درجریان برخى از کارها بودم؛ داشتند حرکت مى‏کردند که به اصطلاحِ خودشان یک جنبشکارگرى و یک حرکت کارگرى را بر این حرکت عمومى تغلیب کنند و همان فرمولى که در روىکار آمدن نظامهاى سوسیالیستى در دنیا معمول است - یعنى انقلاب طبقه‏ى کارگر - تحققبدهند و بعد هم یک چند نفر سر کار بیایند؛ منتها امام را محاسبه نکرده بودند...
                - نظام اسلامى:  
  نظام اسلامى یعنى چه؟ یعنى منبع تقنین ومعیار و ملاک اجرا و ارکان تصمیم‏گیرى در کشور معلوم شد چیست؛ ارکان حکومت -    قوه‏ىمجریه، قوه‏ى مقننه، رهبرى، قوه‏ى قضاییه و دیگر ارکان - چیده شد و قانون اساسى آمدهمه‏ى اینها را تثبیت کرد؛ لذا پایه‏گذارى‏هاى اصولى انجام گرفت. این نظام اسلامىفقط شکل نیست؛ محتوایى دارد؛ یعنى کارهایى باید در واقعیت زندگى مردم انجام بگیرد. تحقق این واقعیت‏ها در زندگى مردم، مردان و عناصر مؤمن و معتقد به خودش را - کهداراى صفات و خصوصیات لازم هم باشند - مى‏طلبد؛ این مى‏شود دولت اسلامى
 
-     دولتاسلامى: دولتاسلامى شامل همه‏ى کارگزاران نظام اسلامى است؛ نه فقط قوه‏ى مجریه؛ یعنى حکومتگرانو خدمتگزاران عمومى. اینها باید جهتگیرى‏ها و رفتار اجتماعى و رفتار فردىِ خود ورابطه‏شان با مردم را با معیارهاى اسلامى تطبیق دهند تا بتوانند به آن اهداف برسند. بعد هم باید آن جهتگیرى‏ها را در مدّ نگاه خودشان قرار دهند و بسرعت به سمت آنجهتگیری هارا د ر مدنگاه خودشان قرار دهند وبه سرعت به سمت آن جهتگیری هاحرکت کنند ؛ این مى‏شود دولت اسلامى.
 از همان اوان کار، تلاش براى  تشکیل دولت اسلامى شروع شد. بعضى‏ها مى‏گویند شما بعد از 27 سال مى‏خواهید دولتاسلامى تشکیل دهید؟ نه، تلاش و اقدام براى تشکیل دولت اسلامى از روز اول شروع شد؛منتها افت و خیز داشته؛ پیشرفت و عقبگرد داشته؛ در جاهایى موفق بودیم، در برهه‏یىموفق نبودیم. بعضى از ماها وسط راه پایمان لغزید؛ بعضى از ماها در اصل هدف مرددشدیم؛ بعضى از ماها نتوانستیم خود را نگه داریم؛ دلبسته‏ى به رفتارهاى طاغوتى شدیم.
اسم ما که دولت اسلامى باشد، کافى نیست؛ والّا قبل از ما چند دولت جمهورىاسلامىِ دیگر در منطقه‏ى ما و آفریقا و جاهاى دیگر وجود داشته و الان هم هست. قبلاز انقلاب، در جایى دولتى تشکیل شد که ما شوخى مى‏کردیم و مى‏گفتیم جمهورى اسلامىامریکایىِ فلان جا! آن دولت با نام جمهورى اسلامى هم بود. بنابراین اسم ما دولتاسلامى باشد، کافى نیست؛ باید عمل و جهتگیرى ما اسلامى باشد. اگر در اینها اختلالپیدا شد، حرکت مستمر و مداوم و پوینده‏یى که لازم است تا دولت اسلامى به صورت کاملشکل بگیرد، دچار نُکث مى‏شود و طبعاً کار عقب مى‏افتد. البته دولت اسلامىِ کامل بهمعناى واقعى کلمه، در زمان انسان کامل تشکیل خواهد شد؛ ان‏شاءاللَّه. خوشا به حالکسانى که آن روز را درک مى‏کنند. همه‏ى ما انسانهاى ناقصى هستیم. ما به قدر توان وتلاشِ خود مى‏خواهیم مجموعه‏ى کارگزاران حکومت را - که خودمان هم جزو آنها هستیم - به نقطه‏یى برسانیم که با نصاب جمهورى اسلامى تطبیق کندمن ؛ گفتم انقلاب اسلامى، نظام اسلامى، دولت اسلامى وبعد کشور اسلامى. اگر دولت ما اسلامى شد، آن وقت کشورمان اسلامى خواهد شد. اگر من وشما در معاشرتمان، در رفتارمان، در طلب مالمان، در مجاهدتمان، نتوانستیم خود را بهحد نصاب برسانیم، از آن دانشجو، از آن جوان بازارى، از آن عنصر در رده‏هاى پاییندولتى، از آن کارگر، از آن روستایى، از آن شهرى چه توقعى مى‏توانیم داشته باشیم کهاسلامى عمل کنند؟ چرا مردم را بیخود ملامت مى‏کنیم؟ نباید ملامت کنیم. اگر کمبودىهست، خودمان را باید ملامت کنیم؛ «لوموا انفسکم.
            ایشان درادامه درباره معیار رفتار در دولت اسلامی فرمودند:
      اول، ما اسلامى مى‏شویم؛ وقتى اسلامى شدیم، «کونوا دعاة النّاس بغیر السنتکم»؛آنوقت عملِ ما مردم را مسلمان واقعى خواهد کرد و کشور، اسلامى خواهد شد؛ هم احکام ومقررات اسلامى است، هم اجرا اسلامى است، هم دولتمردان اسلامى‏اند، هم مردم به تبعحال و به تبع دولتمردان از لحاظ اخلاقى اسلامى خواهند شد. البته شیطان نمى‏میرد؛شیطان زنده است. همیشه عده‏یى، جریانى، مجموعه‏هایى هستند که تسلیم شیطان بشونداما شکل کلى، اسلامى خواهد شد. معناى شعار دولت اسلامى این است که ما مى‏خواهیماعمال فردى، رفتار با مردم، رفتار بین خودمان، و رفتار با نظامهاى بین‏المللى ونظام سلطه‏ى امروز جهانى را به معیارها و ضوابط اسلامى نزدیکتر کنیم. این شعار،بسیار باارزش است؛ ان‏شاءاللَّه به این شعار پایبند بمانید و این تلاش را جدى‏تر،بى‏آسیب‏تر و واقعى‏تر کنید؛ چون گامى بلند خواهد بود در راه رسیدن به آن هدفها؛ وهمان‏طور که عرض کردم، رسیدن به آن هدفها مردان خودش را مى‏خواهد. یعنى کسانو عناصر و کارگزارانِ خودش را مى‏خواهد. به قول شاعر، آن دو صد من استخوان را داشتهباشند تا بتوانند این صد من بار را

 

منبع : پایگاه استقامت



 
ظ†ظˆظٹط³ظ†ط¯ظ‡: رهروان شهدا |  یکشنبه 87 تیر 30  ساعت 5:52 عصر